(+34) 938 70 11 27
info@garatgelet.com

Una temperatura adequada pel comfort i seguretat del conductor


Una temperatura adequada pel comfort i seguretat del conductor

dimecres, 29 de novembre del 2017

Mantenir una temperatura adequada a l’interior del vehicle és essencial no tan sols pel nostre comfort a l’hora de conduir, sinó també per a la nostra seguretat. Actualment, tots els cotxes disposen de sistemes de climatització, més o menys complexos, però que permeten regular la temperatura amb calefacció i aire condicionat, fins i tot de manera independent entre el conductor i el copilot o la resta d’ocupants del vehicle.

A Garatge Let, conscients de la importància de la seguretat en la conducció, promovem els bons hàbits i, per això, ara que comença el fred, volem oferir-vos uns petits consells per conduir a la tardor i a l’hivern.

En primer lloc, és recomanable que el conductor es posi al volant amb poques peces d’abric per tenir llibertat de moviments i arribar a tots els comandaments de forma fàcil.

En segon lloc, cal mantenir una temperatura recomanada entre els 21 i els 23 graus, ja que si és massa elevada, redueix la nostra capacitat de reacció.

Finalment, és imprescindible mantenir el sistema de climatització a punt, revisat periòdicament per un professional. D’aquesta manera, tot el sistema estarà net, sense obstruccions i serà molt més eficient.