(+34) 938 70 11 27
info@garatgelet.com

Què fer abans de passar la ITV


Què fer abans de passar la ITV

dilluns, 22 de gener del 2018

A Garatge Let oferim revisions prèvies a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) per comprovar tots els elements que se solen analitzar en aquesta inspecció, per tal que el propietari del vehicle arribi a la cita a l’estació de la ITV amb la seguretat que no tindrà cap problema.

Des de Garatge Let recomanem que els vehicles superin una o dues revisions l’any, sense tenir en compte les revisions obligatòries per quilometratge o canvi d’oli, de manera que es poden fer coincidir amb els dies previs a la cita amb la ITV. Així, ens assegurarem que el vehicle està en perfectes condicions i, en cas que hi hagués algun problema, poder-lo solucionar a temps.

A la revisió prèvia a la ITV mirem qüestions com el sistema de frens, llums, pneumàtics o les emissions de gasos, ja que són els punts que solen presentar més defectes. El personal de Garatge Let es fixarà en els mateixos aspectes que un operari de l’estació de la ITV i anirà arreglant aquells punts que podrien ser problemàtics a l’hora de passar la inspecció.