(+34) 938 70 11 27
info@garatgelet.com

DESPRÉS DE 100 ANYS DE SERVEI, GARATGE LET TANCA PER JUBILACIÓ


DESPRÉS DE 100 ANYS DE SERVEI, GARATGE LET TANCA PER JUBILACIÓ

dimecres, 1 de juliol del 2020

El 1920 l’Eudald Alberch Gibernau va obrir un taller de reparació d’automòbils al carrer Alfons IV número 78 de Granollers. Poc s’ho devia imaginar, l’avi Let, que 100 anys i 4 generacions després el taller seguiria en funcionament, fins i tot després de ser cremat durant la Guerra Civil i obert de nou al carrer Álvarez de Castro.

Garatge Let ha estat una empresa que s’ha sobreposat i adaptat a les necessitats al llarg de tota la seva història, anant més enllà de la mecànica general quan el 1945 en Salvador Alberch Torra, un geni del disseny mecànic, va introduir els doble comandaments per autoescoles aplicant tots els coneixements de l’època.

Cap al 1970 en Francesc Alberch Torrents, el seu fill, va iniciar amb molta precisió l’adaptació de vehicles per al transport i la conducció de persones amb discapacitat, que s’ha mantingut fins l’actualitat gràcies al treball meticulós d’en Guillem Alberch Blázquez, la quarta generació de la família.

El taller també s’ha caracteritzat per la seva familiaritat i ha estat sempre un punt de trobada d’amics i clients, que han passat a saludar, o a seure a l’oficina a parlar de la vida amb l’Amalia mentre els informava de les reparacions i les opcions per adaptar els seus vehicles.

Aquest agost, Garatge Let tanca les seves portes per jubilació.

Volem agrair al Ramón i als treballadors que ens han ajudat a fer la feina ben feta.

I un agraïment especial a tots els nostres clients que heu vingut d’arreu de Catalunya, per la vostra confiança durant tots aquests anys. Ha estat un plaer formar part del vostre dia a dia i de la vida del barri.