(+34) 938 70 11 27
info@garatgelet.com

EMPRESA


EMPRESA

Qui som

Amb més de 50 anys d’experiència en el sector, Garatge Let és reconeguda com una empresa capdavantera especialitzada en adaptacions de vehicles per a la conducció i el transport de persones amb discapacitat, creació de doble comandaments per a vehicles d’autoescoles, a més de ser experts en mecànica general.

 

Visió

Ser una empresa responsable, eficient i capdavantera en el sector de la mecànica i adaptabilitat de vehicles, sempre mantenint l’aliança amb les noves línies de treball, millorant així els nostres productes i garantint la màxima qualitat en els nostres serveis.

 

Missió

Treballar per a la millora i modificació contínua del vehicle adaptant-nos a les necessitats del client, facilitant així la seva vida diària.

 

Valors

Els nostres valors representen la nostra identitat com a empresa. Som un taller diferent perquè l’experiència, la vocació i la dedicació de les persones que hi treballem donen un servei proper i de qualitat a cada client. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a les necessitats que ens presenten els nostres clients per donar respostes ràpides i adequades per a cada cas.