(+34) 938 70 11 27
info@garatgelet.com

ADAPTACIONS REVERSIBLES DE VEHICLES


ADAPTACIONS REVERSIBLES DE VEHICLES

dilluns, 24 de febrer del 2020

A Garatge Let sabem que sovint els vehicles adaptats també els condueixen terceres persones, que no han de fer ús de les adaptacions dels vehicles. És per això que, si és necessari, tenim en compte que es puguin re-situar alguns dels elements per a facilitar l’ús compartit del cotxe amb persones que poden conduir de manera habitual.

Un exemple d’aquesta versatilitat és l’adaptació que hem fet en aquest cotxe per una persona que només pot fer ús de la part esquerra del seu cos:

– Hem instal·lat un telecomandament multifunció (amb els botons de llums, intermitent, clàxon, eixugaparabrises, aigua pel parabrises, etc.) que permet la conducció amb una sola mà. Aquest telecomandament és extraïble, en cas que condueixi el cotxe una altra persona, de manera que el volant queda alliberat.

adaptacioreversible1qadaptacioreversible2q

 

– D’altra banda, hem instal·lat un pedal d’accelerador totalment reversible que es pot canviar de costat, tal com es pot veure a les fotografies, en funció de les necessitats específiques de qui el condueix.

Al nostre taller ens avala una llarga experiència tant en l’adaptació de vehicles, la fabricació i muntatge de dobles comandaments per autoescoles, com en la reparació i manteniments d’automòbils.

adaptacioreversible4qadaptacioreversible3q