(+34) 938 70 11 27
info@garatgelet.com

Adaptacions de vehicles i serveis de mecànica


Adaptacions de vehicles i serveis de mecànica

dilluns, 22 de gener del 2018

A Garatge LET oferim un ampli ventall de serveis, des de la fabricació i instal·lació de vehicles per a autoescoles (doblecomandament) i per donar ajudes a la conducció i al transport de vehicles i furgonetes, fins a mecànica general que també oferim abans de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

Som especialistes en adaptar els vehicles, concretament, en tres àmbits. En primer lloc, en ajudes a la conducció per a aquelles persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat. En segon lloc, en ajudes al transport, és a dir, per accedir al vehicle en cadira de rodes, amb seients homologats (TURNY) i les adaptacions de diferents ancoratges, accessoris o butaques.

En paral·lel, donem un servei tradicional de mecànica i les revisions oficials del fabricant de qualsevol marca, amb un taller on comptem amb els millors productes dels principals fabricants per la reparació i manteniment dels vehicles. A més, disposem de connexió online d’avaries amb BOSCH, un referent de fabricació de peces per al primer equip.